De kracht van de combinatie

 

Terneuzen

Mr.F.J. Haarmanweg 38
4538 AS Terneuzen
T  0115-649121  |  F 0115-649221

300_kantoor_terneuzen.jpg

Route: klik hier

Ossendrecht

Zuidstraat 1
4641 VZ Ossendrecht                            
  T  0165-512437  | 

300_pand_ossendrecht.jpg

Route: klik hier       

info@21groep.nl

Duurzame installaties

Meedenken over een duurzame toekomst

Energie is voor de wereld van groot belang. Door economische groei wordt er steeds meer energie gebruikt. Daardoor neemt de uitstoot van CO2 toe en verandert het klimaat. Het is duidelijk dat de energiehuishouding duurzamer moet worden. Dit biedt ook kansen voor bedrijven en 21 Groep werkt hier volop aan mee.

Europa, maar vooral Nederland, heeft alle mogelijke opties nodig om zijn klimaatdoelen te bereiken. Dat betekent onderzoek naar de toepassing van duurzame energie, energiebesparing en een schoon gebruik van fossiele brandstoffen. 

21 Groep presenteert hier het concept AdviSun 21……eerst een grondige analyse van het energieverbruik en daarna compenseren met alternatieve energievoorziening. In eigen beheer zonnepanelen en in samenwerking met de W-installateur warmtepompen, bodemopslag, windturbines  of zonnecollectoren.

21 Groep onderschrijft de missie van ECN. Zij onderschrijft de noodzaak van duurzame verandering

De transitie naar een duurzame-energiehuishouding is noodzakelijk. De grote internationale vraagstukken rondom voorzieningszekerheid, klimaatverandering en duurzaamheid vragen om ontwikkeling en innovatie bij duurzame-energietechnologie, consultancy en beleidsadvies. De overgang naar duurzamere vormen van energieproductie en energiegebruik, vormt de grondslag voor de activiteiten van ECN. Energiebesparing, de introductie van hernieuwbare energie en de schone toepassing van fossiele brandstoffen, vormen de noodzakelijke elementen voor de transitie naar een duurzame, betrouwbare en betaalbare energiehuishouding.

www.ecn.nl

21 Groep is actief in duurzame energie door een gerichte aanbieding van voorzieningen voor zonne energie. Zowel in de particulier als de zakelijke sector geven wij advies over de energiebeheersing en de compensatie middels duurzame energie.

Vraag vrijblijvend eens een offerte aan. Een goeie investering voor u zelf en voor het milieu.

www.advisun21.nl

300_advisun21-logo.jpg

 

Realisatie: TiDi Graphics