De kracht van de combinatie

 

Terneuzen

Mr.F.J. Haarmanweg 38
4538 AS Terneuzen
T  0115-649121  |  F 0115-649221

300_kantoor_terneuzen.jpg

Route: klik hier

Ossendrecht

Zuidstraat 1
4641 VZ Ossendrecht                            
  T  0165-512437  | 

300_pand_ossendrecht.jpg

Route: klik hier       

info@21groep.nl

Huisautomatisering

Huisautomatisering ofwel Domotica omvat alle technologische toepassingen in een woon, werk of verzorgingseenheid om functies te besturen (verwarmen, verlichten, ventileren, bedienen) en diensten te verzorgen (communiceren, bewaken, beveiligen, observeren). 

Elektra 21 geeft met haar ComFort 21 concept invulling aan het feilloos op elkaar afstemmen van de diverse functionaliteiten: veiligheid, comfort en energiebeheersing.

Ieder project is uniek en vergt een aanpak waarbij de klant centraal staat, waarbij eisen en wensen duidelijk met elkaar worden besproken en waarbij deze pas later technisch ingevuld worden (vertaald.)

Hoe gaat u wonen? Wat is uw gezinssamenstelling? Waar hecht u waarde aan: beveiliging, energiezuinigheid of aan beiden? Allemaal vragen die beantwoord moeten zijn voordat we aan de slag kunnen gaan.

Elektra 21 heeft hiervoor alle kennis in huis om voor u een domoticasysteem in te richten wat bij u past. Door te werken met gerenommeerde leveranciers zijn we in staat installaties te leveren die op technische gebied voldoen aan de laatste stand van zaken. Aanpassingen aan uw systeem door veranderende wensen in de loop van de tijd, zijn hierdoor eenvoudig mogelijk. Door toepassing van gerenommeerde fabrikaten ook altijd up to date met de laatste stand van de technische ontwikkelingen.

Elektra 21 luistert en geeft invulling aan uw verwachting!

 

 

 

 

Realisatie: TiDi Graphics