De kracht van de combinatie

 

Terneuzen

Mr.F.J. Haarmanweg 38
4538 AS Terneuzen
T  0115-649121  |  F 0115-649221

300_kantoor_terneuzen.jpg

Route: klik hier

Ossendrecht

Zuidstraat 1
4641 VZ Ossendrecht                            
  T  0165-512437  | 

300_pand_ossendrecht.jpg

Route: klik hier       

info@21groep.nl

Power Quality

In de laatste decennia is onze afhankelijkheid van elektrische energie gigantisch toegenomen. Deze vorm van energie is dus ook de spreekwoordelijke motor geworden van iedere productie of transporteenheid. Hierdoor zijn volledige bedrijfsprocessen afhankelijk gemaakt van de geleverde elektrische energie. Zoals bij zoveel producten kan ook van elektrische energie de kwaliteit sterk verschillen.

Deze zogenoemde Power Quality wordt bepaald door de kwaliteit van de spanning en de stroom die binnen komen bij de gebruiker en de invloed daarop van de aangesloten verbruikers.. Door allerlei effecten wordt het elektriciteitnetwerk tegenwoordig dusdanig belast dat de kwaliteit van de elektrische energie al lang niet meer optimaal is. Toestellen en installaties kunnen alleen goed functioneren binnen bepaalde spannings- en stroomkarakteristieken. Natuurlijk heeft een vervuiling van de energie een negatieve invloed op het rendement.

Elektra 21 heeft de kennis en ervaring om met moderne meetmiddelen een beeld te scheppen van de kwaliteit van de elektrische energievoorziening. Na constatering van de problemen die zich voordoen zijn deze middels allerlei methoden te elimineren.  Ook hierin kan Elektra 21 u op de juiste manier adviseren.

De kwaliteit van uw energie is in goede handen bij Elektra 21. 

Interesse in energievoorziening?  www.ecn.nl   

 

 

Realisatie: TiDi Graphics