De kracht van de combinatie

 

Terneuzen

Mr.F.J. Haarmanweg 38
4538 AS Terneuzen
T  0115-649121  |  F 0115-649221

300_kantoor_terneuzen.jpg

Route: klik hier

Ossendrecht

Zuidstraat 1
4641 VZ Ossendrecht                            
  T  0165-512437  | 

300_pand_ossendrecht.jpg

Route: klik hier       

info@21groep.nl

Elektrotechnische installaties makkelijk uitbreiden zonder hakken en breken RSS Feed

De modernisering in de renovatiemarkt groeit enorm en snel. In nieuwbouwwoningen kunnen intelligente toepassingen snel, eenvoudig en voordelig worden gerealiseerd in het ontwerp. Bij bestaande bouw wordt nog ten onrechte gedacht dat een intelligente toepassing niet kan worden geïntegreerd aan dezelfde criteria als bij niewbouw.

21 Groep werkt samen met innoverende leveranciers welke oplossingen bieden om in een bestaande bouw intelligente toepassingen snel, eenvoudig en voordelig te integreren in de bestaande leefomgeving. Uiterard zonder dat er hiervoor muren voor moeten worden opengebroken en nieuwe bekabeling moet worden aangelegd.

Comfort wordt steeds belangrijker en we willen allemaal ons huis van alle gemakken kunnen voorzien. Denk bijvoorbeeld aan uw verlichting met bewegingssensoren, geluid zoals uw muziekinstallatie dat zachter speelt bij het aanbellen aan de deur, rolluiken en jaloezieën automatisch open en dicht op uw gewenste tijd, klimaatregeling, beveiliging van uw woning en nog veel meer.

Zowel mobiel als met draadloze wand- en handzenders kunnen wij uw huis op een eenvoudige, snelle en voordelige manier inrichten naar uw wensen van comfort.

Neem voor vrijblijvend advies contact op met ons Comfort 21 team en wij geven u graag een kijkje in onze tal van mogelijkheden.

 

 

Realisatie: TiDi Graphics