De kracht van de combinatie

 

Terneuzen

Mr.F.J. Haarmanweg 38
4538 AS Terneuzen
T  0115-649121  |  F 0115-649221

300_kantoor_terneuzen.jpg

Route: klik hier

Ossendrecht

Zuidstraat 1
4641 VZ Ossendrecht                            
  T  0165-512437  | 

300_pand_ossendrecht.jpg

Route: klik hier       

info@21groep.nl

Strandcamping Groede

Middels een nieuwe toepassing van bestaande technologie heeft Elektra 21 invulling gegeven aan de doelstellingen van Strandcamping Groede.

Genieten van de stilte, de geluiden van de bomen en de dieren, de zee en het strand,  het licht van de maan en de straling van de zon.

Strandcamping Groede is een milieubewuste camping en realiseert de voorzieningen met een minimum aan energie.  In het kader van " Techniek in de Natuur"  is enkele jaren geleden een onderzoek gestart om middels bestaande technologie de verlichting regelbaar en flexibel te maken. De juiste hoeveelheid licht op het juiste moment op de juiste plaats.  En dit op een energiezuinige manier zoveel mogelijk gebruik makende van de bestaande infrastructuur. Deze technische ontwikkeling is mede mogelijk door het ZigZag fonds. De Stichting ZigZag stimuleert, faciliteert en stelt financiële middelen beschikbaar voor bedrijfsmatige en maatschappelijke initiatieven. De stichting ZIGZAG heeft hiervoor een fonds opgericht. Van dit fonds kunnen organisaties gebruikmaken wanneer zij projecten en initiatieven hebben die een Zeeuws belang hebben met betrekking tot innovatie,
bevordering economische ontwikkeling of een aanjaagfunctie hebben tot nieuwe ontwikkelingen.

Dit voorjaar is het project gerealiseerd en kunnen de gasten genieten van deze extra voorziening. Vanuit een centrale plaats kan verlichting aangepast worden op de noodzaak voor dat moment.

Dergelijke voorzieningen kunnen ideaal toegepast worden op alle plaatsen waar veel verlichting gedurende lange tijd voor niets brandt.

Interesse…..laat ons iets weten via info@elektra21.nl

 

600_groede1.png

Realisatie: TiDi Graphics