De kracht van de combinatie

 

Terneuzen

Mr.F.J. Haarmanweg 38
4538 AS Terneuzen
T  0115-649121  |  F 0115-649221

300_kantoor_terneuzen.jpg

Route: klik hier

Ossendrecht

Zuidstraat 1
4641 VZ Ossendrecht                            
  T  0165-512437  | 

300_pand_ossendrecht.jpg

Route: klik hier       

info@21groep.nl

Zorgappartementen Goedertijt in Breskens

In opdracht van Woongoed heeft Elektra 21 de elektrotechnische installatie verzorgd voor het totale appartementencomplex.

Een tijdje geleden is het woonzorgcentrum Goedertijt opgeleverd en wonen de bewoners inmiddels met veel plezier in hun nieuwe woonst.
Elektra 21 is trots hieer de elektrotechnische installaties van verzorgd te hebben.
Enkele bijzonderheden welke buitenom de normale installatie is geplaatst is onder andere de automatische brandmeldinstallatie. Gezien de complexiteit van het gebouw was dit een mooie uitdaging om dit gebouw te voorzien van de passende locatie. In goede samenwerking met de lokale brandweer en veiligheidsregio hebben wij deze installatie succesvol kunnen verzorgen.
Wij wensen de bewoners veel leefgenot in Goedertijt.

Het gebouw Goedertijt bestaat uit losse woonblokken die met elkaar verbonden zijn door een gallerij. Elk appartement heeft een ruime woonkamer en twee slaapkamers. Eén van de slaapkamers grenst direct aan de ruime badkamer. Verder heeft ieder appartement een inpandig balkon met zicht op de straat of tuin. Naast een woonfunctie heeft het gebouw ook een zorgfunctie. In het gebouw zijn zowel een zorgsteunpunt als een recreatieruimte op de begane grond.

Realisatie: TiDi Graphics