De kracht van de combinatie

 

Terneuzen

Mr.F.J. Haarmanweg 38
4538 AS Terneuzen
T  0115-649121  |  F 0115-649221

300_kantoor_terneuzen.jpg

Route: klik hier

Ossendrecht

Zuidstraat 1
4641 VZ Ossendrecht                            
  T  0165-512437  | 

300_pand_ossendrecht.jpg

Route: klik hier       

info@21groep.nl

Clubgebouw Cadzand-Bad in 3D BIM

Cadzand-Bad is onderdeel van de Zwakke Schakel West-Zeeuws-Vlaanderen. De kust is hier niet sterk genoeg om een zware storm te weerstaan en daarom wordt deze versterkt door waterschap Scheldestromen.

Gemeente Sluis grijpt dit moment aan om de badplaats een flinke opwaardering te geven en de bad-status nog beter te benutten. Men werkt onder de naam ‘CADZAND-maritiem’ samen aan een veilig en aantrekkelijk Cadzand-Bad. Dit gebeurt onder andere door de aanleg van een 'state-of-the-art' jachthaven met circa 100 grote ligplaatsen tussen twee nieuwe strekdammen.

Op de westelijke strekdam komt een modern clubgebouw met sanitaire voorzieningen en een restaurant met loungeruimte, inclusief prachtig uitzicht over het water. Het clubgebouw omvat de volgende installaties: licht- en kracht, ontruiming, inbraak, toegangscontrole, bliksembeveiliging. Al in een vroeg stadium is Elektra21 bij dit project betrokken en in een eerste overleg is samen met de aannemer (BAM Bouw en Techniek) en de W-installateur (ZVU) besloten om de installaties van dit project in Revit te modelleren. Via Docstream van BAM wordt onder andere het Revit-model beschikbaar gesteld.

Leo de Feijter, werkzaam bij Elektra 21: “Voor mij is dit het tweede BIM-project waarmee ik aan de slag kan, een prachtig project en een mooie gelegenheid voor mij om mijn kennis van Revit verder uit te breiden. Enkele weken voor de start van dit project heb ik de updatetraining Stabicad for Revit E-installatietechniek gevolgd wat (achteraf) precies mooi aansloot voor het modelleren van dit project.”

Realisatie: TiDi Graphics